INCHIRIERE CONTAINERE

INCHIRIERE CONTAINERE - DESPRE CONTAINERE-INCHIRIAT.RO

Departamentul nostru de servicii inchiriere containere v-a pregatit o oferta speciala!

Contactati-ne acum si bucurati-va de avantaje. Pentru detalii va rugam sa va adresati departamentului nostru de servicii inchiriere containere Romania. (+40) 723 569 929.

Contactati-ne

Inchiriere containere depozitare - inchiriere containere santier - inchiriere containere birou

Suntem o firma specializata in realizarea si inchirierea de containere: de depozitare, modulare, monobloc, containere pentru birou, containere pentru santier, containere (cabine) de paza. Deschisa in 2011, am pus inca din prima zi accentul pe calitate si preturile corecte, avand mereu in atentia noastra utilizatorul final al produselor noastre. Prin serviciile de inchiriere containere ne-am dorit de la inceput sa venim in ajutorul clientilor nostri. Gandindu-ne la eficientizarea costurilor pentru acestia si la reducerea riscului, am decis sa le punem la dispozitie o gama larga de containere pentru toate gusturile. Mai jos va prezentam o lista cu acestea, intrebuintarea lor si avantajele fiecaruia.

Inchiriere containere depozitare:

Containerele de depozitare de inchiriat din gama noastra sunt construite sa reziste in timp, incarcaturilor si in diferite conditii meteorologice. Construite in baza standardelor si normelor de calitate ISO9001/2008, acestea sunt facute sa dureze si sa satisfaca oricare nevoie ati avea legata de aceasta. Contactati departamentul nostru servicii inchiriere containere pentru a afla mai multe detalii.

Inchiriere containere santier:

Containerele pentru santier de inchiriat din gama noastra vin dotate direct cu instalatie sanitara si electrica, izolatie termica si fonica buna, pentru a maximiza confortul. Gata in orice moment sa paraseasca depozitul nostru, acestea fiind mereu in stoc. Contactati departamentul nostru servicii inchiriere containere pentru a afla mai multe detalii.

Inchiriere containere birou:

Containerele pentru birou de inchiriat din gama noastra sunt construite in baza standardelor si normelor de calitate ISO9001/2008, acestea sunt facute sa dureze si sa satisfaca oricare nevoie ati avea legata de aceasta. Izolate termic si fonic si doate cu instalatii sanitare si electrice, containerele noastre pentru birou de inchiriat satisfac si cele mai exigente gusturi. Contactati departamentul nostru servicii inchiriere containere pentru a afla mai multe detalii.

Inchiriere containere modulare:

Containerele modulare de inchiriat din gama noastra sunt potrivite pentru constructiile extinse, avand masuri de siguranta extinse si fiind in concordanta cu standardele de calitate ISO9001/2008. Contactati departamentul nostru servicii inchiriere containere pentru a afla mai multe detalii.

inchiriere containere